dilluns, 18 de gener del 2010

LA BORSA DE MADRID

Alguna cosa ha canviat a la borsa mediàtica madridista que, de sobte, cotizen a la baixa el Villarato, els abdominals de Cristiano Ronaldo, la dentadura profident de Kaka i l'amenaça fantasma de Benzemá. També cau en picat la teoria que l'equip de Pellegrini està a la mateixa alçada que el de Guardiola. S'enfonsa dramàticament el liderat madridista a la Lliga el mes de gener. Toca fons la creença que el Barça avorreix perquè només sap jugar d'una manera. I no hi ha cap confiança que la inversió de 300 milions d'euros de l'estiu passat serveixi per repartir dividends a final de temporada.

Els únics valors que pugen i molt són Ribery, Silva i Cesc, i més moderadament Villa, Vidic i Rooney, tots ells jugadors d'altres equips que el madridisme creu que s'han d'incorporar l'estiu que ve al segon projecte galàctic de Florentino Pérez. Sabíem del cert que el Madrid de Florentino no enamorava; intuïem que no convencia del tot; però ara sembla que ni tan sols convida a creure en ell.

1 comentari:

  1. I jo que em pensava que era una crítica d'economia!!!
    Però sí, té relació amb el tema econòmic i les seues manipulacions capcioses i tendencioses on sempre eixen afavorits els de tota la vida.
    Sóc el teu amic Vicent.

    ResponElimina