dimarts, 24 de novembre del 2009

L'eurocambra aprova una llei que no impedeix tallar internet


aprova una llei que no impedeix tallar internet sense autorització judicial

La comissària per a la Societat de la Informació va avisar ahir que tallar internet per castigar la pirateria va contra les normes de la UE

El text acordat no impedeix que cap estat pugui tallar internet, sense una ordre judicial, als internautes que intercanviïn música o films protegits amb copyright, però sí que ho fa molt més difícil. L'esmena introduïda és més aviat ambigua, però ofereix als internautes una sèrie de garanties que no figuraven al text original.

divendres, 20 de novembre del 2009

dimecres, 11 de novembre del 2009

LA PROVA DEL COTÓ

La prova del cotó: "el Alcorcón no engaña".
Adéu Madrid , plora Raül plora.
Almenys ja no poden guanyar el triplet jejeje
ALS DEL REAL MADRID DIR-LOS ,,, QUE TINDRE MOLS DINERS NO VOL DIR RES ... ELS DINERS NO FAN LA FELICITAT.

VISCA EL BARÇA.


dijous, 5 de novembre del 2009

PIRATERIA A LA XARXA

"La UE acorda que es pugui tallar l'accés a internet d'alguns usuaris sense ordre judicial.
El Parlament i el Consell de la Unió Europea han acordat avui que les autoritats puguin tallar l'accés d'un usuari a internet sense necessitat d'una ordre judicial expressa, tot i que només es podrà fer després d'un "procediment just i imparcial". Així, la UE ha arribat aquesta matinada a un principi d'acord sobre el nou marc legislatiu per al sector de les comunicacions, després d'una intensa negociació en què han tancat l'últim punt del paquet, relatiu a l'accés dels usuaris a internet".

si arriben a aplicar aquesta bestiessa a España (cosa mñes que probable) des d'ara mateix proposo un BOICOT TOTAL a totes les botigues fins què baixin els preus dels cd,s i dvd,s o es permetin les descàrregues sense ànim de lucre. Si de veritat NO COMPREM NI UN cd ni dvd, ja veurem el que aguanten aquests miserables vividors de les discogràfiques i de les botigues.

Visquen les llibertats dels ciutadans...